X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Ghost Writer

The Ghost Writer 2010 Online Subtitrat

Premiera: 12 februarie 2010

Vezi Acum The Ghost Writer 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Ghost Writer este un film lansat in 2010 de mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Ewan McGregor isThe Ghost
Ewan McGregor
The Ghost
Jon Bernthal isRick Ricardelli
Jon Bernthal
Rick Ricardelli
Tom Wilkinson isPaul Emmett
Tom Wilkinson
Paul Emmett
Timothy Hutton isSidney Kroll
Timothy Hutton
Sidney Kroll
Jim Belushi isJohn Maddox
Jim Belushi
John Maddox
Michael S. Ruscheinsky isThe Island Reporter
Michael S. Ruscheinsky
The Island Reporter

Descriere The Ghost Writer

Marioneta – Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs, descoperă secrete explozive din trecutul acestuia, ajungând să fie vânat pentru că știe prea multe.

O distribuție excepțională se alătură lui Roman Polanski în acest thriller politic: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Kim Catrall, Tom Wilkinson și Timothy Hutton.

“Marioneta” simte că ceva nu e în regulă încă din primul moment când acceptă să scrie autobiografia lui Adam Lang. Este dus în miez de iarnă pe o insulă, undeva pe Coasta de Est, unde urmează să lucreze închis într-o superbă casă izolată împreună cu Lang, cu frumoasa lui soție și muză politică (Olivia Williams), cu șefa lui de staff și amanta (Kim Catrall) și o echipă restrânsă de membri ai staff-ului său și bodyguarzi.

La numai o zi după ce “marioneta” sosește pe insulă, un fost șef de cabinet îl acuză pe Lang că a autorizat arestarea unor suspecți de terorism și i-a predat către serviciile C.I.A., pentru a fi torturați, ceea ce constituie o crimă de război. Controversa atrage pe insulă reporteri și protestatari, care tulbură liniștea luxoasei vile.

Titlu originalThe Ghost Writer
Nota IMDb7.3 din voturi

Lasa un comentariu