X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
The Favourite

The Favourite 2018 Online Subtitrat

Premiera: 20 noiembrie 2018

Vezi Acum The Favourite 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Favourite este un film lansat in 2018 de biografic, comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Olivia Colman isQueen Anne
Olivia Colman
Queen Anne
Emma Stone isAbigail Hill
Emma Stone
Abigail Hill
Rachel Weisz isSarah Churchill
Rachel Weisz
Sarah Churchill
Nicholas Hoult isRobert Harley
Nicholas Hoult
Robert Harley
Joe Alwyn isSamuel Masham
Joe Alwyn
Samuel Masham
Mark Gatiss isJohn Churchill
Mark Gatiss
John Churchill
James Smith isSidney Godolphin
James Smith
Sidney Godolphin
Tim Ingall isLord Bingley
Tim Ingall
Lord Bingley

Descriere The Favourite

The Favourite (2018) este o poveste dulce-amăruie despre intrigi regale, pasiune, invidie și trădare în curtea reginei Anne la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia.

La începutul secolului al XVIII-lea, Anglia se află în război cu francezii. Anne, o regină firavă, ocupă tronul, iar prietena ei apropiată, Lady Sarah, guvernează țara în locul ei, în timp ce se îngrijește de sănătatea fragilă a reginei. Atunci când o nouă slujitoare pe nume Abigail sosește, farmecul ei o cucerește pe Sarah. Sarah o ia pe Abigail sub aripa ei, iar Abigail vede în asta o șansă de întoarcere la rădăcinile ei aristocratice. Pe măsură ce politica războiului devine destul de consumatoare de timp pentru Sarah, Abigail intră în breșă substituind însoțitoarea reginei. Prietenia lor înfloritoare îi oferă șansa să-și îndeplinească ambițiile, nelăsând nicio femeie, bărbat sau politică să stea în calea ei. Relația strânsă dintre regina Anne și confidenta, sfătuitoarea și iubita ei clandestină Sarah, este amenințată de venirea lui Abigail, lucru care conduce la o rivalitate amară pentru a fi favorita reginei.

Titlu original The Favourite
Nota IMDb 7.9 din 25,423 voturi

(1) comentariu

  • Sorin Stoian 10 februarie 2019

    Excelent film. Distributie inspirata, interpretare fara cusur. Iar faptul istoric descris dintr-o perspectiva nemaiauzita pana acum. Totusi, incadrarea filmului la genul „comedie” este absolut gresita. Expunerea decadentei de la curtea Angliei din timpul domniei reginei Anne este in cel mai optimist caz o satira, nicidecum comedie.

Lasa un comentariu