X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Fast and the Furious: Tokyo Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006 Online Subtitrat

Premiera: 3 iunie 2006

Vezi Acum The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Fast and the Furious: Tokyo Drift este un film lansat in 2006 de actiune, crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Justin Lin
Director

Actori

Descriere The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Furios și iute: Tokyo Drift – Primul film din această serie a adus pe ecrane lumea ascunsă a forței mașinilor americane și a periculoaselor curse de stradă din orașul Îngerilor, Los Angeles.

Cel de-al doilea film ne-a adus o poveste din Miami despre spălare de bani, răscumpărări și cei mai abili oameni ai curselor de mașini născuți vreodată. Acum, cea mai nouă și cea mai rapidă cursă are loc în unele dintre cele mai periculoase locații din lume în ultima parte a seriei de adrenalină și viteză – Furios și Iute: Tokyo Drift.

‘Bun venit!’ în lumea ascunsă, interzisă și atrăgătoare din Tokyo, unde ultima modă pentru a ieși din cotidianul Japoniei este înconjurul lumii… printr-o singură cursă.

Furios și Iute: Tokyo Drift prezintă cel mai proaspăt capitol din populara serie care a obținut încasări de peste 443 milioane de dolari în întreaga lume. Cursa are loc în afara Statelor Unite, în Tokyo, un oraș post modernist, Japonia.

Titlu originalThe Fast and the Furious: Tokyo Drift
Nota IMDb6.0 din 214,607 voturi

Download The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Lasa un comentariu