X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Emperor of Paris (L’Empereur de Paris)

The Emperor of Paris (L’Empereur de Paris) 2018 Online Subtitrat

Premiera: 19 decembrie 2018

Vezi Acum The Emperor of Paris (L’Empereur de Paris) 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Emperor of Paris (L’Empereur de Paris) este un film lansat in 2018 de aventura, crima, istoric super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The Emperor of Paris (L’Empereur de Paris)

Împăratul Parisului – Fostul infractor François Vidocq este o legendă. Când este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, el face o înțelegere cu poliția: va căuta criminalii pe străzile Parisului în schimbul libertății sale.

Titlu original L'Empereur de Paris
Nota IMDb 6.2 din 2332 voturi

(1) comentariu

  • S Sorin 17 noiembrie 2019

    Excelent! Despre un tip care evadeaza din inchisoare (actiunea se petrece in Franta in timpul lui Napoleon) si care incearca sa isi refaca viata. Doar ca trecutul nu il lasa. Pentru a reusi reintegrarea in societate ca om liber, el are nevoie de scrisoare de gratiere din partea gvernatorului Parisului, Fouchee, dar si de a plati datorii vechi ramase neplatite. Reuseste asta doar prin compromisuri (unul din ele fiind de a colabora cu politia pentru a destructura bandele care faceau regulile in Paris), si cu costul pierderilor colaterale: sotia, executata de liderul unei bande interlope, prietenii, de asememnea eliminati unul cate unul de catre bande.

Lasa un comentariu