X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Day Shall Come

The Day Shall Come 2019 Online Subtitrat

Premiera: 11 octombrie 2019
Gen:

Vezi Acum The Day Shall Come 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Day Shall Come este un film lansat in 2019 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Descriere The Day Shall Come

Un predicator sărac din filmul The Day Shall Come care aduce speranță în Miami i se oferă bani pentru a-și salva familia de la evacuare. Nu are idee că sponsorul său lucrează pentru FBI care intenționează să-l transforme într-un criminal, alimentându-și visele revoluționare.

Prenumele său este Moses și conduce Six Star Commune and Farm, care are ca logo o stea a lui David, în Miami. Prenumele său este al Shabaz, iar rugăciunile sale de ajutor sunt îndreptate către Allah. De asemenea, sunt orientate către alte figuri, cum ar fi Iisus și Black Santa, iar în acest moment, ar trebui să fie clar că doctrina religioasă a lui Moise nu este tocmai consecventă. Știe, totuși, că Dumnezeu i-a vorbit printr-o rață, care îi este ciudată. Asta nu pentru că vocea unei zeități atotputernice, i-a vorbit prin intermediul unei păsări de apă. Se datorează faptului că rațele vorbesc cu el în numele lui Satana.

Titlu originalThe Day Shall Come
Nota IMDb5.4 din 523 voturi

Download The Day Shall Come

Lasa un comentariu