X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
The Dark Tower

The Dark Tower 2017 Online Subtitrat

Premiera: 3 august 2017

Vezi Acum The Dark Tower 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Dark Tower este un film lansat in 2017 de actiune, fantastic, sf, western super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Idris Elba isRoland Deschain
Idris Elba
Roland Deschain
Matthew McConaughey isWalter O’Dim
Matthew McConaughey
Walter O’Dim
Tom Taylor isJake Chambers
Tom Taylor
Jake Chambers
Claudia Kim isArra Champignon
Claudia Kim
Arra Champignon
Fran Kranz isPimli Prentiss
Fran Kranz
Pimli Prentiss
Abbey Lee isTirana
Abbey Lee
Tirana
Jackie Earle Haley isRichard Sayre
Jackie Earle Haley
Richard Sayre
Katheryn Winnick isLaurie Chambers
Katheryn Winnick
Laurie Chambers
Dennis Haysbert isSteven Deschain
Dennis Haysbert
Steven Deschain
José Zúñiga isDr. Hotchkiss
José Zúñiga
Dr. Hotchkiss

Descriere The Dark Tower

Turnul Întunecat – Pelicula îmbină fantezia, aventura, suspansul și actiunea într-o manieră captivantă la fel ca binecunoscutele serii ale romanelor ecranizate ale lui Stephen King. Regizorul Ron Howard aduce cele mai iubite serii ale lui Stephen King la viață cu acest prim capitol care relatează călătoria pistolarului Roland Deschain în căutarea unui turn misterios și dificil de găsit într-o dimensiune alternativă, plină cu creaturi fanteziste și personaje legate în mod direct cu multe dintre cele mai faimoase lucrări ale autorului. Roland Deschain colindă un tărâm care amintește de peisajele vechiului Vest în căutarea Turnului Întunecat, în speranța că atingerea acestui deziderat îi va conserva lumea muribundă. Există un element mistic în ceea ce îl privește pe Roland. Vârsta sa este de aproximativ 200 de ani și are o legătură adânc înrădăcinată cu natura (supranaturală) a filmului texturând caracterul unei acțiuni mistice și intrigante. Este oare călatoria eroului din film salvarea pe care o asteapta? Este oare Turnul Întunecat proiecția năzuințelor eroului în care decodarea misterului va releva adevăruri surprinzătoare?

Titlu original The Dark Tower
Nota IMDb 5.9 din voturi

(1) comentariu

  • S Sorin 6 aprilie 2019

    Excelent. Un film SF super. Pamantul se cutremura in mod repetat, iar toti puneau aceste cutremure pe seama unor activitati solare puternice. Numai Jake un adolescent de vreo 14 ani avea niste vise ciudate despre o lume paralela in care un om in negru incerca sa distruga un turn cu ajutorul puterilor telechinetice ale unor copii legati prin circuite la un amplificator de unde. De asemena, in visele lui Jake apare si un om care manuia doua pistoale cu indemanare, si care area ca este in continua cautare a omului in negru ce dorea distrugerea turnului. Se dovedeste ca Jake nu visa simple vise ci era unul din copii supradotati care avea clarviziune si putea calatori mental in lumile paralele. Tot ghidat de unul din visele sale, Jake reuseste sa gasesesca un portal de calatorie fizica intre lumi. Trecand in una din lumi, se intalneste cu pistolarul si impreuna reusesc sa il elimine pe omul in negru si sa distruga reteaua care ii tinea culati pe copii supradotati care cu impulsul mintii lor puteau distruge turnul. Turnul in fapt era un fel de echilibrul al universulurilor paralele si cel ce tnea partea intunecata – antimateria – separata de materie. Distrugerea lui ar fi insemnat distrugerea universurilor existente si inlocuirea lor cu universurile de antimaterie, ce ar fi fost stapanite de omul in negru.

Lasa un comentariu