X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Dark Knight

The Dark Knight 2008 Online Subtitrat

Premiera: 16 iulie 2008

Vezi Acum The Dark Knight 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Dark Knight este un film lansat in 2008 de actiune, crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

  • Informatii
  • Actori

Director

Actori

Christian Bale isBruce Wayne / Batman
Christian Bale
Bruce Wayne / Batman
Michael Caine isAlfred Pennyworth
Michael Caine
Alfred Pennyworth
Aaron Eckhart isHarvey Dent
Aaron Eckhart
Harvey Dent
Gary Oldman isJames Gordon
Gary Oldman
James Gordon
Maggie Gyllenhaal isRachel Dawes
Maggie Gyllenhaal
Rachel Dawes
Morgan Freeman isLucius Fox
Morgan Freeman
Lucius Fox
Ron Dean isWuertz
Ron Dean
Wuertz

Descriere The Dark Knight

O urmare a hitului de acțiune Batman Begins, Cavalerul negru îi reunește pe regizorul Christopher Nolan și pe starul Christian Bale, care reia în această nouă peliculă rolul lui Bruce Wayne/Batman.

Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Inițial, triumviratul se dovedește a fi eficient, dar în curând cei trei devin ținta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă orașul în anarhie, forțându-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniță dintre erou și răzbunător.

Heath Ledger (Brokeback Mountain), nominalizat la premiul Academiei, îl întruchipează pe arhetipul răului, The Joker, iar Aaron Eckhart îl interpretează pe procurorul Harvey Dent. Maggie Gyllenhaal se alatură și ea distribuției în rolul lui Rachel Dawes. În Cavalerul negru revin mulți actori din Batman Begins, cum ar fi Gary Oldman, în rolul locotenentului Jim Gordon; Michael Caine, câștigătorul premiului Oscar (The Cider House Rules) în rolul lui Alfred, și premiatul cu Oscar, Morgan Freeman (Million Dollar Baby) în rolul lui Lucius Fox.

Titlu originalThe Dark Knight
Nota IMDb9.0 din 1,859,803 voturi

Download The Dark Knight

Lasa un comentariu