The Brand New Testament

The Brand New Testament 2015 Online Subtitrat

Premiera: 2 septembrie 2015Durata: 105 min.

Vezi Acum The Brand New Testament 2015 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Brand New Testament este un film lansat in 2015 de comedie, drama, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Descriere The Brand New Testament

Le tout nouveau testament -Testamentul nou nouț -„Dumnezeu există. Locuiește la Bruxelles. E odios cu soția și fiica lui. S-a vorbit mult de fiul lui, dar foarte puțin de fiica lui. Fiica lui sunt eu. Mă numesc Ea și am 10 ani. Ca să mă răzbun, le-am trimis tuturor oamenilor din lume, prin SMS, data la care vor muri.”
O comedie absurda si drama in acelasi timp, despre viata, moarte, destin si liber arbitru. Despre un Dumnezeu care ne da totul pe tava, un Dumnezeu lipsit de compasiune pentru umanitatea creata chiar de el, care in accese dictatoriale ne serveste niste legi implacabile si ciudate in acelasi timp (legile lui Murphy). Dumnezeu (interpretat foarte bine de Benoit Poelvoorde) va fi confruntat cu propriile legi in timpul calatoriei sale pe Pamant.
Dupa filmul Mr. Nobody, regizorul Jaco Van Dormael vine cu aceasta comedie fantastica ciudata, absurda, iar in final cu o tema de reflectie: si daca Dumnezeu ar fi femeie?!?

Titlu original

Le tout nouveau testament

Nota IMDb7.1 din voturi

Lasa un comentariu