X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Book of Eli

The Book of Eli 2010 Online Subtitrat

Premiera: 14 ianuarie 2010

Vezi Acum The Book of Eli 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Book of Eli este un film lansat in 2010 de actiune, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere The Book of Eli

Cartea lui Eli – În viitorul nu foarte îndepărtat, la vreo 30 de ani după războiul catastrofal, un om străbate singur întinderile pustii ale ceea ce fusese altădată America. Orașe pustiite, șosele distruse, pământ pârjolit—tot ce-l înconjoară arată catastrofa care se petrecuse. Nu mai există nicio urmă de civilizație, sau lege. Drumurile aparțin unor bande de tâlhari care sunt în stare să omoare un om pentru pantofii lui, pentru o cană de apă, sau…chiar pentru nimic. Dar ei nici nu se compară cu acest călător solitar.

Un luptător de nevoie și nu de plăcere, Eli (Denzel Washington) nu dorește decât pacea, dar dacă e provocat, el își va distruge atacatorul înainte ca el să-și dea seama de greșeala fatală pe care a făcut-o. El nu-și apără atât viața cât speranța de viitor; o speranță pe care a purta-o cu el și a apărat-o în toți acești ani și pe care este hotărât s-o împlinească. Mânat de această hotărâre și condus de credința în ceva mai presus de el, Eli face tot ceea ce e nevoit să facă pentru a supraviețui și pentru a continua pe drumul său.

Titlu original The Book of Eli
Nota IMDb 6.9 din voturi

Download The Book of Eli

Lasa un comentariu