X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Beat That My Heart Skipped

The Beat That My Heart Skipped 2005 Online Subtitrat

Premiera: 16 martie 2005

Vezi Acum The Beat That My Heart Skipped 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Beat That My Heart Skipped este un film lansat in 2005 de crima, drama, muzical super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere The Beat That My Heart Skipped

De battre mon coeur s’est arríªté – Și inima mi se opri în loc – În acest film, Jacques Audiard a adaptat filmul noir cult din 1978 în regia lui James Toback, Fingers (în care a jucat Harvey Keitel), pentru a prezenta un memorabil studiu de personaj al unui tânăr prins între o viață de criminal și dragostea pentru muzica clasică.

THE BEAT THAT MY HEART SKIPPED a avut premiera la Festivalul de la Berlin în 2005, unde a câștigat Ursul de Argint pentru cea mai bună coloană sonoră.
Romain Duris (Euro mix / L’auberge espagnole), este tânărul de 28 de ani pe nume Tom, ce pare să calce pe urmele tatălui său, un proprietar nemilos din Paris, ce lucrează într-un mediu nesănătos și uneori brutal. Dar o întâlnire întâmplătoare cu agentul muzical al mamei sale care a murit îi readuce în suflet dorința unei cariere muzicale și speranța unei vieți mai bune.

Ca și in filmul său anterior, Sur mes lí¨vres, regizorul Audiard a făcut să fuzioneze două lumi incompatibile într-o viziune uimitoare, cu un Paris amenințător și periculos, foarte rar văzut astfel pe marile ecrane.

Titlu original De battre mon cÅ“ur s'est arríªté
Nota IMDb 7.3 din voturi

Lasa un comentariu