X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Band Wagon

The Band Wagon 1953 Online Subtitrat

Premiera: 7 august 1953

Vezi Acum The Band Wagon 1953 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Band Wagon este un film lansat in 1953 de comedie, muzical super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Fred Astaire isTony Hunter
Fred Astaire
Tony Hunter
Cyd Charisse isGabrielle Gerard
Cyd Charisse
Gabrielle Gerard
Oscar Levant isLester Marton
Oscar Levant
Lester Marton
Nanette Fabray isLily Marton
Nanette Fabray
Lily Marton
Jack Buchanan isJeffrey Cordova
Jack Buchanan
Jeffrey Cordova
Don Beddoe isProducer
Don Beddoe
Producer
Henry Corden isOrchestra Leader
Henry Corden
Orchestra Leader
Steve Forrest isPassenger on Train
Steve Forrest
Passenger on Train

Descriere The Band Wagon

L’homme orchestre – Omul orchestra – Evans (Louis de Funes) este conducatorul unei trupe feminine de balet. Este de-a dreptul draconic in ceea ce priveste disciplina fetelor din ansamblu, pentru ca, in conceptia sa, arta cere efort, disciplina si sacrificiu. Iar fetele trebuie sa sacrifice pe altarul artei in primul rand relatiile amoroase… Singurul barbat acceptat in apropierea balerinelor este nepotul lui Evans, Philippe (interpretat chiar de fiul lui Louis de Funes, Olivier de Funes).

Asupra trupei se abate insa o napasta pe care Evans nu ar fi prevazut-o nici in cel mai negru cosmar al sau: ca din senin, una dintre balerine ramane insarcinata, iar Evans afla ca responsabil de aceasta situatie ar putea fi chiar Philippe! Dupa cercetari amanuntite, demne de un agent al serviciilor secrete, Evans afla ca vinovata, pe langa faptul ca asteapta un copil, mai are unul, gata nascut! Cum viitorul trupei este inainte de toate, Evans trebuie sa depaseasca situatia, astfel ca, in scurt timp, se transforma intr-o bona foarte docila si foarte rabdatoare…

Titlu originalThe Band Wagon
Nota IMDb6.4 din voturi

Download The Band Wagon

Lasa un comentariu