X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate 2019 Online Subtitrat

Premiera: 23 octombrie 2019

Vezi Acum Terminator: Dark Fate 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Terminator: Dark Fate este un film lansat in 2019 de actiune, aventura, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Tim Miller
Director

Actori

Natalia Reyes isDaniela "
Natalia Reyes
Daniela "
Linda Hamilton isSarah Connor
Linda Hamilton
Sarah Connor
Arnold Schwarzenegger isCarl / The Terminator
Arnold Schwarzenegger
Carl / The Terminator
Diego Boneta isDiego Ramos
Diego Boneta
Diego Ramos
Fraser James isMajor Dean
Fraser James
Major Dean
Enrique Arce isDani Ramos'
Enrique Arce
Dani Ramos'
Edward Furlong isJohn Connor
Edward Furlong
John Connor

Descriere Terminator: Dark Fate

Știm deja că acţiunea filmului Terminator: Dark Fate (2019) online subtitrat are loc în Mexico City, timpul prezent, protagonista fiind o femeie pe nume Dani Ramos (Reyes), pe urmele căreia se află un nou Terminator (Gabriel Luna), venit din viitor. Primul Terminator (Arnold Schwarzenegger) şi Linda Hamilton sunt la rândul lor implicaţi. Personajul lui Mackenzie Davis, Grace, are cicatrici cu un contur suspect de simetric. Dacă nu este om, Grace ar putea fi două lucruri: fie un cyborg – om cu elemente robotice, fie un Terminator (un robot cu un înveliș exterior de ţesuturi umane).

Terminatorii, de altfel omniprezenţi în seria Terminator, au eclipsat cyborgii care au avut şi ei un rol în serie, dar mic. Terminator Salvation a prezentat modelul T-H „hibrid” între oameni şi Terminatori, mai precis oameni modificaţi cu părţi bionice. În film, Marcus Wright (Sam Worthington) este un criminal condamnat din lumea pre-apocaliptică, unul care este acceptat în „Proiectul Angel”, ce îl transformă într-o fiinţă jumătate om-jumătate robot. Cicatricile lui Grace par să vină de la o operaţie asemănătoare.

Titlu originalTerminator: Dark Fate
Nota IMDb6.5 din 53573 voturi

Download Terminator: Dark Fate

Lasa un comentariu