X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Taxi

Taxi 1998 Online Subtitrat

Premiera: 4 aprilie 1998

Vezi Acum Taxi 1998 Online Subtitrat in romana calitate HD. Taxi este un film lansat in 1998 de actiune, comedie, crima super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Samy Naceri isDaniel Morales
Samy Naceri
Daniel Morales
Frédéric Diefenthal isÉmilien Coutant-Kerbalec
Frédéric Diefenthal
Émilien Coutant-Kerbalec
Marion Cotillard isLilly Bertineau
Marion Cotillard
Lilly Bertineau
Manuela Gourary isCamille Coutant-Kerbalec
Manuela Gourary
Camille Coutant-Kerbalec
Bernard Farcy isCommissaire Gibert
Bernard Farcy
Commissaire Gibert
Sébastien Thiery isDriving Instructor
Sébastien Thiery
Driving Instructor
Richard Sammel isGerman Gangster #1
Richard Sammel
German Gangster #1

Descriere Taxi

Daniel fostul baiat cu pizza, este acum taximetrist… cam vitezoman. Masina lui este foarte puternica si cind trezeste caii putere de sub capota masinii lui, nici macar radarele politiei nu il mai intercepteaza.

Din pacate, cind il intilneste pe Emilien, un ofiter de politie care tocmai picase testul de conducere pentru a opta oara, Daniel se vede nevoit sa accepte aranjamentul pe care i-l propune politistul care ii permite sa-si pastreze taxiul. Emilien are nevoie de ajutorul sau pentru a prinde o banda de raufacatori care tot goleau seifurile bancilor din oras, imbarcindu-se apoi in masini foarte puternice.

Ajutat de Camille, mama lui Emilien, Lilly – prietena lui Daniel si o intreaga armata de “baieti cu pizza” – unii nemotorizati, unii pe scooter si, artileria grea – cei cu masini, Daniel porneste in misiune. Vor razbate ei acolo unde a dat gres politia? Va reusi Emilien sa cucereasca inima celei de care este indragostit in taina dar fara speranta, Pétra – inspectoarea sefa? Va primi Daniel carnetul de conducere inapoi pentru a-si indeplini visul: acela de a conduce o masina adevarata intr-o buna zi?

Titlu originalTaxi
Nota IMDb6.9 din 66,624 voturi

Lasa un comentariu