X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Swinging Safari

Swinging Safari 2018 Online Subtitrat

Premiera: 18 ianuarie 2018

Vezi Acum Swinging Safari 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Swinging Safari este un film lansat in 2018 de comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Director

Actori

Guy Pearce isKeith Hall
Guy Pearce
Keith Hall
Kylie Minogue isKaye Hall
Kylie Minogue
Kaye Hall
Julian McMahon isRick Jones
Julian McMahon
Rick Jones
Asher Keddie isGale Marsh
Asher Keddie
Gale Marsh
Jeremy Sims isBob Marsh
Jeremy Sims
Bob Marsh
Atticus Robb isJeff Marsh
Atticus Robb
Jeff Marsh

Descriere Swinging Safari

Swinging Safari (2018) este o satiră plină de culoare a unui cartier tipic australian de pe plajă, capturând inocența unei ere de părinți neglijenți, arsuri solare constante și comportament excentric. Povestea este o sărbătoare a verii australiene, combinată cu o doză sănătoasă de nostalgie și râs zgomotos.

Australia, 1975. Jeff, în vârstă de 14 ani, încearcă să-și găsească locul într-o lume care se schimbă mai repede decât hormonii săi și să se ocupe de atracția lui față de Melly, fata timidă și sensibilă de vizavi.

Atunci când o balenă albastră uriașă ajunge pe o plajă locală, Jeff și Melly cred că este cel mai incredibil lucru care s-a întâmplat vreodată în viața lor. În spatele ușilor închise, părinții lor excentrici sărbătoresc în felul lor special, aderând la revoluția sexuală care a scăpat și pe plajele din Australia. Curând, totul e însă pe cale să ia o turnură neașteptată.

Titlu originalSwinging Safari
Nota IMDb5.5 din 869 voturi

Lasa un comentariu