X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Swimming with Men

Swimming with Men 2018 Online Subtitrat

Premiera: 6 iulie 2018

Vezi Acum Swimming with Men 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Swimming with Men este un film lansat in 2018 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Descriere Swimming with Men

Bărbați la apă – Swimming with Men (2018) urmărește povestea unui bărbat aflat în criza vârstei de mijloc, care găsește un nou sens în viața sa ca parte a unei echipe de înot sincron amator, formată din bărbați de vârstă mijlocie.

Confruntat cu criza vârstei de mijloc, Eric este obosit de slujba sa de contabil și simte că soția și fiul său adolescent nu-l apreciază. Cu toate acestea, în timpul antrenamentului său obișnuit de înot, acesta observă un grup de bărbați care practică mișcări sincronizate în apă, și care mai are nevoie de un membru. Entuziasmat, Eric li se adresează și este rapid acceptat în echipă. Bărbatul, deziluzionat de viață, găsește o consolare neașteptată în echipa sa de înot sincron. Scufundându-se în lumea înotului sincron masculin, contabilul Eric crede că își poate recâștiga soția. În timp ce bărbații pornesc într-o călătorie neașteptată spre Milano, vor reuși aceștia să-și sincronizeze viețile și rutinele pentru a concura la Campionatele Mondiale?

Titlu originalSwimming with Men
Nota IMDb6.6 din 359 voturi

Lasa un comentariu