X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Supernova

Supernova 2000 Online Subtitrat

Premiera: 14 ianuarie 2000

Vezi Acum Supernova 2000 Online Subtitrat in romana calitate HD. Supernova este un film lansat in 2000 de horror, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Walter Hill
Director

Actori

James Spader isNick Vanzant
James Spader
Nick Vanzant
Angela Bassett isDr. Kaela Evers
Angela Bassett
Dr. Kaela Evers
Robert Forster isA.J. Marley
Robert Forster
A.J. Marley
Lou Diamond Phillips isYerzy Penalosa
Lou Diamond Phillips
Yerzy Penalosa
Peter Facinelli isKarl Larson
Peter Facinelli
Karl Larson
Robin Tunney isDanika Lund
Robin Tunney
Danika Lund
Wilson Cruz isBenj Sotomejor
Wilson Cruz
Benj Sotomejor
Knox White isTroy Larson
Knox White
Troy Larson
Kerrigan Mahan isTroy Larson (voice)
Kerrigan Mahan
Troy Larson (voice)

Descriere Supernova

Filmul, un thriller SF cu o distributie de exceptie, este cronica de calatorie a unei nave spatiale de cautare si salvare din secolul al 22-lea. Cei sase membri ai echipajului primesc un semnal de urgenta de la o colonie miniera dintr-o galaxie indepartata, insa gasesc la fata locului un singur supravietuitor. In mod neasteptat, acesta pune in pericol viata tuturor, aducand cu sine pe nava un misterios obiect extraterestru, care confera puteri extraordinare persoanei care il detine.

Intre personajele principale, interpretate de Angela Basset (in rolul doctoritei) si James Spader (fost dependent de droguri, copilot), apare o puternica atractie sexuala. Dar curand echipajul navei va trebui sa infrunte o noua primejdie: forta gravitationala a unei stele uriase atrage supernova, amenintand cu una dintre cele mai mari explozii din univers, acolo unde strigatele de groaza nu sunt auzite de nimeni…

Titlu originalSupernova
Nota IMDb4.8 din 15,916 voturi

(1) comentariu

  • Foarte interesant. Nava Nightingale pleaca intr-o misiune de evacuare a personalului minier de pe Titan. Cand se face saltul spatial, nava ajunge in proximitateat unei „mari albastre”. Datorita gravitatiei enorme si a unui cerc de resturi spatiale, asteroizi, nava este avariata si ramane fara combustibil. In timp ce se chinuiau sa afle posibilitatea de a gasi combustibil, Nightingale este apelata de o mica naveta de salvare cu un singur om la bord. Adusa in cala, naveta se dovedeste a fi de pe Titan, iar supravietuitorul unul dintre fostii mineri. Dar in acelasi timp in naveta a fost adus un obiect, care se pare ca era nucleul unui nou univers. Reprezenta modul de perpetuare a materiei, prin distrugerea orcarui corp ceresc si re-creerea din ramasite a unui nou univres. Dar pentru ca acest lucru sa se intample, o specie care a ajuns la stadiul de dezvoltare suficiant pentru a se deplasa in spatiu, gasea obiectul si il transpora intr-un colt al universului unde nucleul putea incepe secventa de distrugere a universului existent si apoi re-creerea unui nou univers.

Lasa un comentariu