X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Stand by Me

Stand by Me 1986 Online Subtitrat

Premiera: 8 august 1986

Vezi Acum Stand by Me 1986 Online Subtitrat in romana calitate HD. Stand by Me este un film lansat in 1986 de aventura, crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Rob Reiner
Director

Actori

Wil Wheaton isGordie Lachance
Wil Wheaton
Gordie Lachance
River Phoenix isChris Chambers
River Phoenix
Chris Chambers
Corey Feldman isTeddy Duchamp
Corey Feldman
Teddy Duchamp
Casey Siemaszko isBilly Tessio
Casey Siemaszko
Billy Tessio
Gary Riley isCharlie Hogan
Gary Riley
Charlie Hogan
Bradley Gregg isEyeball Chambers
Bradley Gregg
Eyeball Chambers
Jason Oliver isVince Desjardins
Jason Oliver
Vince Desjardins
Marshall Bell isMr. Lachance
Marshall Bell
Mr. Lachance

Descriere Stand by Me

Prietenie – Inspirat de nuvela lui Stephen King, The Body, filmul lui Rob Reiner, e un clasic, o dezarmant de tandra poveste, subtila si sublima, a patru copii care pleaca intr-o calatorie ce-i va maturiza prematur.

Gordie (Will Wheaton) e inteligent, creativ si are un viitor luminos in fata. Chris (River Phoenix), prietenul lui cel mai bun, face pe durul pentru a ascunde durerea produsa de abuzurile fizice pe care le sufera acasa.

Ceilalti doi sunt Vern (Jerry O’Connell), un grasun complexat si Teddy (Corey Feldman), un loial, amuzant, dar tulburat pusti care-si doreste moartea. Atunci cand cei patru afla despre un cadavru aflat la 30 de kilometri in josul caii ferate ce strabate micutul lor orasel din Oregon, ei pornesc clandestin intr-o calatorie aventuroasa pentru a-l vedea cu ochii lor. De-a lungul a numeroase intamplari neplacute, Gordie, Chris, Vern si Teddy savureaza ultima lor vara a copilariei; ii asteapta un viitor care i-ar putea desparti si zdrobi. In acest timp, o banda de adolescenti duri care-si doresc faima cu orice pret, vor sa gaseasca ei primii cadavrul.

Titlu original Stand by Me
Nota IMDb 8.1 din 321,243 voturi

Lasa un comentariu