X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Split Lip

Split Lip 2019 Online Subtitrat

Premiera: 18 ianuarie 2019
Gen:

Vezi Acum Split Lip 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Split Lip este un film lansat in 2019 de actiune super!
Vezi acum online gratuit!

  • Informatii
  • Actori

Descriere Split Lip

In the underground world of contract killers, mistakes cannot be tolerated. Set „Doreé Seay”, a top brutal mercenary with an icy exterior, finds out the hard way when one mistake sends her on a treacherous mission to clear her name. Hunted by her former mentor Karlton „DeJean Brown” and his roster of psychopaths, she forms an unlikely alliance with a mysterious stranger and his sister as Set races against the clock to out-wit and out-fight the dark forces gunning for her life.

Titlu originalSplit Lip
Nota IMDb7.4 din 8 voturi

(2) comentarii

  • O tampenie. Porcarie ce nu isi are locul pe un site de filme online. In primul rand actrita din rolul principal este o uratanie cu spume: negresa mica cu fata de maimuta la vreo 35 de kg si un metru douazeci…. bineneteles, cafteste pana la moarte vreo 10-12 batausi platiti, criminali de profesie, toti cam de 5 ori greutatea ei…. De ce vor s-o elimine? Mister. Nu o sa aflam din film. Cine vrea ca piticania sa dispara? Iar nu poti sa iti dai seama. Practic, un tip ii spune piticaniei sa plece in Arizona, ca el trimite pe cineva sa o elimine. Cam asta este filmul.

  • Edmond Bica9 februarie 2019

    pierdere de timp

Lasa un comentariu