X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2018 Online Subtitrat

Premiera: 7 decembrie 2018

Vezi Acum Spider-Man: Into the Spider-Verse 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Spider-Man: Into the Spider-Verse este un film lansat in 2018 de actiune, animatie, aventura super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Shameik Moore isMiles Morales / Spider-Man (voice)
Shameik Moore
Miles Morales / Spider-Man (voice)
Jake Johnson isPeter B. Parker / Spider-Man (voice)
Jake Johnson
Peter B. Parker / Spider-Man (voice)
Hailee Steinfeld isGwen Stacy / Spider-Woman (voice)
Hailee Steinfeld
Gwen Stacy / Spider-Woman (voice)
Mahershala Ali isAaron Davis / Prowler (voice)
Mahershala Ali
Aaron Davis / Prowler (voice)
Brian Tyree Henry isJefferson Davis (voice)
Brian Tyree Henry
Jefferson Davis (voice)
Lily Tomlin isMay Parker (voice)
Lily Tomlin
May Parker (voice)
Lauren Vélez isRio Morales (voice)
Lauren Vélez
Rio Morales (voice)
Kimiko Glenn isPeni Parker / SP//dr (voice)
Kimiko Glenn
Peni Parker / SP//dr (voice)
John Mulaney isPeter Porker / Spider-Ham (voice)
John Mulaney
Peter Porker / Spider-Ham (voice)
Nicolas Cage isPeter Parker / Spider-Man Noir (voice)
Nicolas Cage
Peter Parker / Spider-Man Noir (voice)

Descriere Spider-Man: Into the Spider-Verse

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităţilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască.

Inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis şi a artistului plastic Sara Pichelli, din 2011, filmul se axează pe aventurile unui adolescent afro-latino-american din Brooklyn, Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan.

Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie ca la carte, iar mama sa este o asistentă medicală extrem de devotată meseriei sale. Amândoi sunt nişte părinţi iubitori , mândri de realizările fiului lor, dorind să-l vadă integrat în şcoala pentru copii supradotaţi, unde l-au înscris. Totuşi, acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles, care ar prefera mai degrabă să petreacă timp cu prietenii săi din vecini, sau să-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l încurajează în pasiunea sa pentru graffiti. Deşi Miles îl idolatrizează pe Aaron, unchiul său fermecător este o persoană complexă, care a cam avut probleme cu legea în trecut.

Viaţa lui Miles devine şi mai complicată atunci când este muşcat de un păianjen radioactiv, care-l face să dobândească abilităţi şi trăsături supranaturale, cum ar fi veninul, camuflajul natural, gelul adeziv, auzul extrem de fin, simţurile de păianjen şi multe altele. Între timp, Kingpin, geniul răului, mafiotul oraşului, şi-a construit un accelerator nuclear ultrasecret, care reuşeşte să deschidă un portal către alte universuri, aducând în lumea lui Miles o serie de alte versiuni ale lui Spider-Man (inclusiv pe cea a lui Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham şi Peni Parker).

Ajutat de personaje familiare cum ar fi Peter Parker, Spider-Gwen şi războinica mătuşă May, sau noile personaje Spider-Ham, Spider-Man Noir şi Peni Parker, Miles învaţă să accepte provocările şi responsabilităţile de a fi un super-erou adevărat. El îşi dă seama că oricine îşi poate pune masca de erou şi poate lupta pentru ceea ce e cinstit şi corect.

Titlu originalSpider-Man: Into the Spider-Verse
Nota IMDb8.6 din 133544 voturi

Download Spider-Man: Into the Spider-Verse

(2) comentarii

Lasa un comentariu