X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Spider-Man: Far from Home

Spider-Man: Far from Home 2019 Online Subtitrat

Premiera: 28 iunie 2019

Vezi Acum Spider-Man: Far from Home 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Spider-Man: Far from Home este un film lansat in 2019 de actiune, aventura, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Jon Watts
Director

Actori

Tom Holland isPeter Parker / Spider-Man
Tom Holland
Peter Parker / Spider-Man
Jake Gyllenhaal isQuentin Beck / Mysterio
Jake Gyllenhaal
Quentin Beck / Mysterio
Zendaya isMichelle "
Zendaya
Michelle "
Jon Favreau isHarold "
Jon Favreau
Harold "
Marisa Tomei isMay Parker
Marisa Tomei
May Parker
Jacob Batalon isNed Leeds
Jacob Batalon
Ned Leeds
Angourie Rice isBetty Brant
Angourie Rice
Betty Brant
Remy Hii isBrad Davis
Remy Hii
Brad Davis

Descriere Spider-Man: Far from Home

În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.

Nick Fury, fostul şef al S.H.I.E.L.D., îi spune lui Peter că Spider-Man va trebui să facă faţă unei noi provocări, aceea a Creaturilor celor patru elemente fundamentale: pământul, aerul, apa şi focul. Creaturile monstruoase au scos capul printr-o gaură a universului… după şocul creat de evenimentele din Avengers: Infinity War şi Avengers: Endgame.

Peter îl întâlneşte apoi pe Quentin Beck, un super-erou, cunoscut și ca Mysterio, care vine de pe o planetă alternativă Pământului şi care e hotărât să pună capăt asaltului acestor creaturi ale elementelor fundamentale.

Departe de casă, Peter trebuie să-şi protejeze prietenii, să salveze lumea, să se ridice la înălţimea unei provocări căreia numai el îi poate face faţă şi să se împace cu destinul său de Spider-Man.

Titlu original Spider-Man: Far from Home
Nota IMDb 8.0 din 112169 voturi

Download Spider-Man: Far from Home

(1) comentariu

  • S Sorin 16 octombrie 2019

    Ce porcarie! Mi-a luat 4 zile sa il vad pana la capat in speranta ca ceva-ceva interesant o sa apara macar la sfarsit… Nimic: actori urati si lipsiti de talent, efecte pe computer slabe, povestea de toata jena, si mici macar momente de umor nu are.

Lasa un comentariu