X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Spawn

Spawn 1997 Online Subtitrat

Premiera: 1 august 1997

Vezi Acum Spawn 1997 Online Subtitrat in romana calitate HD. Spawn este un film lansat in 1997 de actiune, drama, horror super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Michael Jai White isAl Simmons / Spawn
Michael Jai White
Al Simmons / Spawn
Martin Sheen isJason Wynn
Martin Sheen
Jason Wynn
John Leguizamo isClown / Violator
John Leguizamo
Clown / Violator
Theresa Randle isWanda Blake
Theresa Randle
Wanda Blake
D. B. Sweeney isTerry Fitzgerald
D. B. Sweeney
Terry Fitzgerald
Melinda Clarke isJessica Priest
Melinda Clarke
Jessica Priest
Frank Welker isThe Devil Malebolgia
Frank Welker
The Devil Malebolgia

Descriere Spawn

Arma dreptății – Inspirat dintr-una dintre cele mai populare carti de benzi desenate ale inceputului anilor ’90, acest film halucinant imbina fantezia si suspansul cu genul horror pentru a da o noua dimensiune luptei eterne dintre Bine si Rau.

Un asasin pe nume Al Simmons este tras pe sfoara si apoi lichidat de imoralul sau sef, Jason Wynn (Martin Sheen). Ajuns in iad, Al face un pact cu Diavolul care il ajuta sa revina pe Pamant metamorfozat intr-un strigoi oribil, supranumit Spawn. Acesta va avea misiunea sa-i ademeneasca pe muritori pe drumul pierzaniei. Decazut intr-o creatura dezgustatoare, fostul asasin este dispus la orice pentru a-si vedea nevasta, care se maritase intre timp cu prietenul lui cel mai bun.

Maleficul Clown (John Leguizamo), trimis de Satana pe Pamant, ii ordona lui Spawn sa-l ucida pe Wynn. Acesta din urma insa a facut si el un pact cu infamul Clown de pe urma caruia poate infesta tot Pamantul cu un virus mortal. Astfel, Armageddon-ul poate incepe, iar Iadul va ataca Raiul. In perspectiva acestui scenariu apocaliptic, Spawn trebuie sa aleaga de partea cui continua, de cea a Binelui sau de cea a Raului.

Titlu originalSpawn
Nota IMDb5.3 din 61660 voturi

Download Spawn

Lasa un comentariu