X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Sorry to Bother You

Sorry to Bother You 2018 Online Subtitrat

Premiera: 6 iulie 2018

Vezi Acum Sorry to Bother You 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Sorry to Bother You este un film lansat in 2018 de comedie, fantastic, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Director

Boots Riley
Director

Actori

Omari Hardwick isMr. _______
Omari Hardwick
Mr. _______
Terry Crews isSergio Green
Terry Crews
Sergio Green
Patton Oswalt isMr. _______'
Patton Oswalt
Mr. _______'
David Cross isCassius Green'
David Cross
Cassius Green'
Danny Glover isLangston
Danny Glover
Langston
Armie Hammer isSteve Lift
Armie Hammer
Steve Lift

Descriere Sorry to Bother You

Într-o versiune alternativă a prezentului din Oakland, agentul de vânzări Cassius Green descoperă o cheie magică pentru succesul profesional care îl propulsează într-un univers macabru.

Cassius Green, un bărbat de culoare în vârstă de 30 de ani, cu probleme legate de stima de sine, descoperă o putere magică care trăiește în interiorul lui. Dintr-o dată, el urcă în rândurile echipei de elită ale companiei sale, care vinde produse și servicii groaznice. Dezvoltarea carierei lui Cassius îi creează probleme serioase cu iubita sa, Detroit, o artistă sclipitoare care face parte în mod secret dintr-un colectiv de artiști graffiti numit „Left Eye”. Dar inimaginabilul lovește atunci când Cassius se întâlnește cu directorul general al companiei, respingătorul și implacabilul, Steve Lift. O comedie extrem de inteligentă despre depășirea percepției asupra propriilor puteri de persuasiune, Sorry to Bother You (2018) navighează într-un univers macabru asemănator realităților noastre.

Titlu originalSorry to Bother You
Nota IMDb7.4 din 8,582 voturi

Lasa un comentariu