X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Snatch

Snatch 2000 Online Subtitrat

Premiera: 1 septembrie 2000

Vezi Acum Snatch 2000 Online Subtitrat in romana calitate HD. Snatch este un film lansat in 2000 de comedie, crima, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Guy Ritchie
Director

Actori

Benicio del Toro isFranky Four Fingers
Benicio del Toro
Franky Four Fingers
Dennis Farina isAbraham '
Dennis Farina
Abraham '
Vinnie Jones isBullet Tooth Tony
Vinnie Jones
Bullet Tooth Tony
Brad Pitt isMickey O'
Brad Pitt
Mickey O'
Alan Ford isBrick Top Polford
Alan Ford
Brick Top Polford
Mike Reid isDoug '
Mike Reid
Doug '
Robbie Gee isVincent
Robbie Gee
Vincent

Descriere Snatch

Unde dai si unde crapa -Goana dupa un diamant care o ia razna, lumea dura si tenebroasa a boxului ilegal, un tigan colorat irlandez si …un caine.

Hotul de diamante si curierul Franky „Four Fingers” (Franky „Patru degete”), interpretat de Benicio Del Toro, poposeste la Londra, in drumul sau spre New York unde urma sa-i livreze un diamant urias sefului sau Avi (Dennis Farina). In cursul misiunii sale de livrare a micilor pietre pretioase varului lui Avi, Doug „The Head” (Doug „Capul” -Mike Reid) si celorlalti bijutieri locali din Hatton Gardens, el este ademenit de catre Boris „The Blade” (Boris „Lama” -Rade Sherbedgia) sa parieze la un meci ilegal de box. Insa el habar nu are ca Boris i-a intins o capcana si proprietarii unui magazin de amanet, Vinny (Robbie Gee) si Sol (Lennie James), impreuna cu soferul lor Tyrone (Ade), il vor jefui la pariuri. Intre timp, impresarii ageamii de box ilegal, Turkish (Jason Statham) si cu partenerul sau de afaceri Tommy (Stephen Graham) sunt pe cale de „a da lovitura” datorita unui meci cu cel mai influent gangster din zona, impresarul de box si proprietarul unei ferme de porcine, Brick Top (Alan Ford). Dar cand boxerul ageamiilor este facut knock out de catre Mickey O’Neil (Brad Pitt), un boxer tigan itinerant de origine irlandeza, baietii il conving sa lupte in locul boxerului lor in meciul aranjat al lui Brick Top.

Titlu original Snatch
Nota IMDb 8.3 din 691,845 voturi

(1) comentariu

  • S Sorin 22 aprilie 2019

    Absolut genial. O comedie britanica de nota 10, cu derbedei din luumea interlopa a anglei, cu jocuri ilegale de box, gasti de tigani, rafuieli intre bande si tot tacmul. Merita vazut si revazut .

Lasa un comentariu