X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Sky Captain and the World of Tomorrow

Sky Captain and the World of Tomorrow 2004 Online Subtitrat

Premiera: 17 septembrie 2004

Vezi Acum Sky Captain and the World of Tomorrow 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Sky Captain and the World of Tomorrow este un film lansat in 2004 de actiune, aventura, mister, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Kerry Conran
Director

Actori

Jude Law isSky Captain
Jude Law
Sky Captain
Gwyneth Paltrow isPolly Perkins
Gwyneth Paltrow
Polly Perkins
Bai Ling isMysterious Woman
Bai Ling
Mysterious Woman
Laurence Olivier isDr. Totenkopf
Laurence Olivier
Dr. Totenkopf
Trevor Baxter isDr Walter Jennings
Trevor Baxter
Dr Walter Jennings
Peter Law isDr. Kessler
Peter Law
Dr. Kessler

Descriere Sky Captain and the World of Tomorrow

Capitanul Sky si Lumea Viitorului – Prezentand efecte speciale nemaiintalnite pana acum, filmul reprezinta un moment de mare succes in istoria cinematografiei.

Cu mai mult de 2000 de cadre cu efecte speciale, acest film fara precedent prezinta actiune live filmata pe un fundal albastru si completeaza digital fiecare detaliu de cadru, dupa incheierea filmarii principale. Filmul s-a facut in mai mult de sase ani, iar realizarile deschizatoare de drumuri reprezinta opera celui care a fost pentru prima data scenarist si regizor, Kerry Conran, in colaborare cu producatorul Jon Avnet.

Desi filmul „Sky Captain and the World of Tomorrow” (Capitanul Sky si Lumea Viitorului) nu are efectiv vreun decor sau vreo locatie, Conran foloseste tehnologia digitala de ultima ora pentru a-i introduce pe spectatori intr-o uluitoare lume science fiction, cat se poate de detaliata si de bogata, in care fantezia fictiunii prinde viata. Filmul incepe cu un zbor deasupra orasului New York, cu Hindenburg III, o aeronava uriasa, care aterizeaza deasupra Empire State Building, cel mai inalt port de escala din lume. Norii de zapada se napustesc intr-un tumult peste orasul deja acoperit de zapada, iar o stire inspaimantatoare apare pe ecran: Oameni de stiinta celebri din intreaga lume dispar in mod misterios.

Titlu original Sky Captain and the World of Tomorrow
Nota IMDb 6.1 din 77,318 voturi

Lasa un comentariu