X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Silver Linings Playbook

Silver Linings Playbook 2012 Online Subtitrat

Premiera: 8 septembrie 2012

Vezi Acum Silver Linings Playbook 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Silver Linings Playbook este un film lansat in 2012 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Bradley Cooper isPat Solatano Jr.
Bradley Cooper
Pat Solatano Jr.
Jennifer Lawrence isTiffany Maxwell
Jennifer Lawrence
Tiffany Maxwell
Robert De Niro isPat Solatano Sr.
Robert De Niro
Pat Solatano Sr.
Jacki Weaver isDolores Solatano
Jacki Weaver
Dolores Solatano
Chris Tucker isDanny McDaniels
Chris Tucker
Danny McDaniels
Anupam Kher isDr. Cliff Patel
Anupam Kher
Dr. Cliff Patel
Shea Whigham isJake Solatano
Shea Whigham
Jake Solatano
Julia Stiles isVeronica
Julia Stiles
Veronica
Dash Mihok isOfficer Keogh
Dash Mihok
Officer Keogh

Descriere Silver Linings Playbook

Scenariu pentru happy-end – Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înșelat și părăsit de soția lui, Nikki. Mutându-se sub același acoperiș cu părinții lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni și este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.

Vechii prieteni ai profesorului și-au întemeiat între timp familii, tatăl lui este mereu într-o dispoziție proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face ședințe de terapie îl șochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare.

Situația se schimbă atunci când Pat o cunoaște pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toți colegii de serviciu după ce moartea soțului i-a cauzat o depresie severă. Afecțiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany și Pat, care devin prieteni și încep să aibă sentimente profunde unul față de altul.

Tiffany se oferă să fie liantul dintre Pat și Nikki, cu condiția ca bărbatul să renunțe să vizioneze partidele de fotbal american, să se înscrie împreună cu ea la o competiție anuală de dans pentru pacienți depresivi și să nu spună nimănui despre înțelegerea lor.

Titlu originalSilver Linings Playbook
Nota IMDb7.8 din 584,071 voturi

Lasa un comentariu