X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Shree 420

Shree 420 1955 Online Subtitrat

Premiera: 7 ianuarie 1955

Vezi Acum Shree 420 1955 Online Subtitrat in romana calitate HD. Shree 420 este un film lansat in 1955 de drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Raj Kapoor
Director

Actori

Raj Kapoor isRanbir Raj / Raj Kumar of Pipli
Raj Kapoor
Ranbir Raj / Raj Kumar of Pipli
Nargis isVidya
Nargis
Vidya
Nemo isSeth Sonachand Dharmanand
Nemo
Seth Sonachand Dharmanand
Nadira isMaya
Nadira
Maya
Lalita Pawar isGanga Mai
Lalita Pawar
Ganga Mai

Descriere Shree 420

Articolul 420 – Raj Kumar Saxena paraseste satul natal si se indreapta spre Bombay in speranta ca-si va gasi de lucru. Poarta cu el doua lucruri de pret: onestitatea si diploma de licentiat in arte.
Insa nu trece mult timp si el descopera ca, in Bombay, aceste lucruri nu au nici o valoare datorita sistemului social care permite tuturor traficantilor si speculantilor sa traiasca la lumina zilei. Acestia sunt denumiti 420, dupa numarul articolului din codul penal care ii incrimineaza. Raj o cunoaste pe Vidya si in lupta lui pentru a castiga banii necesari pentru a se casatori cu ea, devine la randul sau un 420. Face cunostinta astfel cu viata de huzur a pariorilor si hotilor din marile cazinouri, unde o cunoaste pe Maya, dansatoare intr-un bar. In sufletul sau incepe sa se dea o lupta acerba intre cinste si dezonoare, intre Vidya si Maya. In inegalabila si eterna lupta dintre bine si rau cine va invinge ?

Titlu originalश्री ४२०
Nota IMDb8.1 din voturi

Lasa un comentariu