X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Show Dogs

Show Dogs 2018 Online Subtitrat

Premiera: 10 mai 2018

Vezi Acum Show Dogs 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Show Dogs este un film lansat in 2018 de aventura, comedie, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Raja Gosnell
Director

Actori

Ludacris isMax (voice)
Ludacris
Max (voice)
Jordin Sparks isDaisy (voice)
Jordin Sparks
Daisy (voice)
Gabriel Iglesias isSprinkles (voice)
Gabriel Iglesias
Sprinkles (voice)
Omar Chaparro isSeñor Gabriel
Omar Chaparro
Señor Gabriel
Stanley Tucci isPhilippe (voice)
Stanley Tucci
Philippe (voice)

Descriere Show Dogs

Operaţiunea Ham-Ham – Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.

Solitarul Max și partenerul său FBI investighează răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale. Curând, cei doi primesc o informație despre faptul că rețeaua criminală intenționează să-l vândă la prestigioasa expoziție „Eastminster Dog Show”, și că plănuiesc totodată un atac în cadrul galei. Pentru a lucra sub acoperire și a le dejuca complotul, masculul Max trebuie să îndure o transformare completă: băi de nămol, lecții de balet, ceară braziliană. În mâinile noului său antrenor uman, Frank, Max învață că încrederea în ajutorul altora poate uneori să fie mai satisfacătoare decât să lucreze singur.

Titlu originalShow Dogs
Nota IMDb3.4 din 2,577 voturi

(1) comentariu

Lasa un comentariu