X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Shooter

Shooter 2007 Online Subtitrat

Premiera: 22 martie 2007

Vezi Acum Shooter 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. Shooter este un film lansat in 2007 de actiune, crima, drama, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Mark Wahlberg isBob Lee Swagger
Mark Wahlberg
Bob Lee Swagger
Michael Peña isNick Memphis
Michael Peña
Nick Memphis
Danny Glover isColonel Isaac Johnson
Danny Glover
Colonel Isaac Johnson
Kate Mara isSarah Fenn
Kate Mara
Sarah Fenn
Elias Koteas isJack Payne
Elias Koteas
Jack Payne
Rhona Mitra isAlourdes Galindo
Rhona Mitra
Alourdes Galindo
Jonathan Walker isLouis Dobbler
Jonathan Walker
Louis Dobbler
Louis Ferreira isHoward Purnell
Louis Ferreira
Howard Purnell
Tate Donovan isRuss Turner
Tate Donovan
Russ Turner
Rade Serbedzija isMichael Sandor
Rade Serbedzija
Michael Sandor

Descriere Shooter

Lunetistul – Antoine Fuqua, regizorul filmului Training Day, si Mark Wahlberg, recent nominalizat la Globul de Aur si Oscar pentru rolul din The Departed/Cartita, fac echipa pentru realizarea filmului Shooter/Lunetistul.

Lunetistul este un film de actiune care va tine spectatorii lipiti de scaune si cu rasuflarea taiata. Eroul filmului, lunetistul asadar, este un profesionist onorabil care se trezeste pus intr-o situatie greu de imaginat: este dat drept asasinul presedintelui Statelor Unite. Scufundat intr-o spirala a terorii si a conspiratiei, eroul incepe o cursa in care va trebui sa-si dovedeasca nevinovatia. Cursa este dirijata si urmarita de toate agentiile legale si la vedere din tara, dar si de una, aflata in umbra. Este o adevarata vanatoare!

Mark Whalberg este Bob Lee Swagger, un fost puscas marin, tragator de elita, erou al armatei Statelor Unite, care crede ca a plecat pentru totdeauna din serviciul armatei dupa ce a fost devastat de o tradare de proportii la care a fost martor. Acum, cu toate ca s-a autoexilat intr-o ascunzatoare in munti, Bob este abordat de colonelul Isaac Johnson, pensionat din armata, personaj interpretat de Danny Glover. Colonelul Johnson ii spune ca tara are nevoie de el. Pentru ce? Pentru a deturna un complot a carui tinta este presedintele SUA. Johnson sustine ca numai priceperea lui Swagger, flerul si rapiditatea pot opri iminenta amenintare.

Titlu original Shooter
Nota IMDb 7.2 din 294142 voturi

Lasa un comentariu