X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
She’s the Man

She’s the Man 2006 Online Subtitrat

Premiera: 17 martie 2006

Vezi Acum She’s the Man 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. She’s the Man este un film lansat in 2006 de comedie, romantic, sport super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere She’s the Man

Iubesc pe cine nu trebuie – Lui Duke îi place de Olivia căreia îi place de Sebastian, care de fapt este Viola al cărei frate e iubitul lui Monique, așa că o urăște pe Olivia care e prietena lui Duke ca să-l facă gelos pe Sebastian, care de fapt e Viola și începe să se îndrăgostească de Duke, care crede că ea e băiat…

Sau, ca să fie totul mai limpede, această comedie cu adolescenți este bazată pe piesa lui William Shakespeare „Twelfth Night”.

Supărată că școala ei nu mai are echipă de fotbal feminin, adolescenta Viola se deghizează în fratele ei geamăn, și îi ia locul pentru două săptămâni la noul internat în care a fost transferat. Comedia se naște atunci când ea se îndrăgostește de noul ei coleg de cameră, Duke, și când de ea se îndrăgostește frumoasa Olivia, fata de care Duke este îndrăgostit. Lucrurile devin și mai complicate atunci când fratele ei geamăn, Sebastian, apare în sfârșit.

Titlu original She's the Man
Nota IMDb 6.4 din 128,136 voturi

Download She’s the Man

Lasa un comentariu