X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Shaun of the Dead

Shaun of the Dead 2004 Online Subtitrat

Premiera: 9 aprilie 2004

Vezi Acum Shaun of the Dead 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Shaun of the Dead este un film lansat in 2004 de comedie, horror super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Shaun of the Dead

Lupta cu zombi – Viața nu are niciun sens pentru Shaun. El își petrece viața în barul local, The Winchester, împreuna cu Ed, prietenul său cel mai bun, are probleme cu mama sa și își neglijează prietena, pe Liz.

Când Liz îi dă papucii, Shaun decide să-și pună ordine în viață. El trebuie să recucerească inima prietenei sale, să-și repare relația cu mama și să facă față responsabilităților de adult.
Din păcate, MORÅ¢II se întorc la viață și încearcă să-i mănânce pe cei vii. Pentru Shaun, cuprins de o nouă forță, acesta e doar un alt obstacol. Confruntat cu o epidemie de ZOMBI și înarmat doar cu bune maniere și o lopată, Shaun pleacă împreună cu Ed să-și salveze mama și, deși nu îi face plăcere, tatăl vitreg, prietena și, cu totul împotriva voinței sale, pe prietenii acesteia, David și Dianne, ducându-i în locul cel mai sigur pe care îl știe, barul Winchester.

Titlu originalShaun of the Dead
Nota IMDb7.9 din 467122 voturi

Download Shaun of the Dead

Lasa un comentariu