X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Seraphim Falls

Seraphim Falls 2006 Online Subtitrat

Premiera: 13 septembrie 2006

Vezi Acum Seraphim Falls 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Seraphim Falls este un film lansat in 2006 de actiune, drama, thriller, western super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere Seraphim Falls

Cascada Seraphim – Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, „Seraphim Falls” spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau. Asa incepe teribila razbunare a colonelului Morsman Carver, in stare sa se afunde in salbaticie pentru a-l ucide pe Gideon. Cei doi barbati vor renunta la orice regula in aceasta lupta, care-i face pe amandoi sa-si asume trecutul

Mulți afirmă că genul western este pe moarte sau că va fi dat uitării în scurt timp pentru că nu se mai fac filme ca Butch Cassidy and Sundance Kid sau ca The Ox Bow Incident, dar eu nu sunt de acord cu această afirmație. Poate că rulajul filmelor western a scăzut dramatic deoarece este un gen care nu se mai potrivește cu timpurile actuale, dar nu cred că va fi abandonat niciodată atâta timp cât filme ca 3:10 to Yuma sau The Assasination of Jesse James continuă să apară. Ba mai mult, uneori acest gen primește un nou impuls (frații Cohen cu al lor No Country for Old Men) care stârnește admirația tuturor.

Din această categorie de filme care demonstrează că genul nu a murit, face parte și Seraphim Falls un western cu trăsături clasice, dar care la un moment dat se afundă în simbolismul călătoriei inițiatice care nu are cum să nu-i impresioneze pe cei care au pus mâna măcar o dată pe o carte.

Titlu original Seraphim Falls
Nota IMDb 6.7 din 26,158 voturi

Lasa un comentariu