Savage Grace

Savage Grace 2007 Online Subtitrat

Premiera: 18 mai 2007Durata: 97 min.

Vezi Acum Savage Grace 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. Savage Grace este un film lansat in 2007 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Tom Kalin
Director

Actori

Julianne Moore isBarbara Baekeland
Barbara Baekeland
Stephen Dillane isBrooks Baekeland
Brooks Baekeland
Eddie Redmayne isTony Baekeland
Tony Baekeland
Anne Reid isNini Daly
Nini Daly
Hugh Dancy isSam Green
Sam Green
Martin Huberty isAschwin Lippe
Aschwin Lippe
Minnie Marx isMidge Vanden Heuvel
Midge Vanden Heuvel
Jim Arnold isJoost Vanden Heuvel
Joost Vanden Heuvel
Mapi Galán isSimone Lippe
Simone Lippe

Descriere Savage Grace

Atracție sălbatică – Povestea adevărată a frumoasei Barbara Daly care se mărită cu un bărbat dintr-o clasă superioară. Singurul lor copil este un eșec în ochii tatălui. Băiatul crește devenind foarte apropiat de singuratică lui mamă. Într-o zi obișnuită ceva groaznic de întâmplă, ceva ce le va schimba tuturor viețile.

Pelicula Savage Grace are la baza romanul nonfictional omonim al Nataliei Robins si al lui Steven M.L. Aronson, care investigheaza conditiile misterioase in care a fost ucisa Barbara Daly Baekeland la data de 17 noiembrie 1972, intr-un apartament din Londra.

Barbara Daly este o femeie frumoasa, provenita din patura de mijloc a societatii, care viseaza sa acceada in cercurile inalte ale aristocratiei americane, motiv pentru care se casatoreste cu Brooks Baekeland, nepotul inventatorului maselor plastice si mostenitorul unei imense averi. Singurul fiu al cuplului este Tony, pe care mama il copleseste si il sufoca cu atentiile sale din frageda copilarie, dar pe care tatal il considera un ratat deoarece vadeste inca de la inceput inclinatii homosexuale. Relatiile stranse dintre Barbara si Tony, care devin tot mai nefiresti si echivoce pe masura ce baiatul inainteaza in varsta, se transforma intr-un fel de complex oedipian dupa ce sotii Baekeland se decid sa se desparta definitiv, iar Brooks incepe o relatie cu tanara spaniola Blanca.

Incestul abia sugerat capata contur atunci cand in casa Barbarei Daly Baekeland si a lui Tony se stabileste Sam Greene, un tanar de care atat mama, cat si fiul se simt atrasi din punct de vedere fizic si cu care incep – mai intai individual si apoi impreuna – o relatie amoroasa. Iar de aici si pana la izbucnirea unei adevarate tragedii nu mai este decat un singur pas.

Titlu original

Savage Grace

Nota IMDb5.9 din 9,888 voturi

Lasa un comentariu