X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Rust Creek

Rust Creek 2019 Online Subtitrat

Premiera: 4 ianuarie 2019

Vezi Acum Rust Creek 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Rust Creek este un film lansat in 2019 de drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Rust Creek

When an overachieving college senior makes a wrong turn, her road trip becomes a life-changing fight for survival in rural Kentucky.

Titlu originalRust Creek
Nota IMDb6.5 din 50 voturi

(1) comentariu

  • Nota tehnica: Pe Netu nu are subtitrare. Film:Bunicel. Te tine in priza. O tipa pe la 20 de ani, este selectata pentru un interviu in DC si in drum spre interviu se rataceste cu masina pe un drum prin padure. Cum GPS ul nu functiona, fata coboara sa se uite pe harta tiparita. Din spate sosesc doi golani care incerca sa puna mana pe fata. Dar aceasta reuseste sa scape dupa ce smulge un cutit din teca unuia si il injunghie si reuseste sa il loveasca si pe al doilea. Disperata se ascunde in padure. Cei doi frati incep sa ocaute, caci la randul lor au reusit sa o intepe in picior cu cutitul si stiau ca ea nu putea ajunge prea departe. Se dovedeste ca cei doi erau producatori si traficanti de meta, in cardasie cu seriful local. Ironia sortii, pe fata o salveaza varul celor doi, care vroia sa scape de frati si de afacerea cu droguri in care erau implicati toti trei sub patronajul serifului.

Lasa un comentariu