X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Role Models

Role Models 2008 Online Subtitrat

Premiera: 7 noiembrie 2008
Gen:

Vezi Acum Role Models 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Role Models este un film lansat in 2008 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

David Wain
Director

Actori

Descriere Role Models

Prieteni model – Danny si Wheeler, doi agenti de vanzari rebeli, trecuti de 30 de ani, ajung sa savarseaza o infractiune. Sunt arestati si, la proces, judecatorul ii pune sa aleaga intre a sta dupa gratii sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program social pentru indrumarea adolescentilor cu probleme. Luptandu-se sa-si controleze impulsurile nevrotice, Danny il primeste in grija pe timidul Augie, iar Wheeler pe Ronnie, un pusti cu limbaj extrem de neortodox.

În ultimii ani sunt la mare modă comediile cu doi tipi atât de jalnici, de formidabil de ratati, încât ai impresia cănu se mai poate face nimic pentru cauza lor. De obicei, sunt atât de neajutorati într-un fel sau altul, cănu poti decât să-i placi. Doi tipi care se complimentează în lipsurile lor, cu stiluri comice diferite, cu comentarii întepătoare. Iată-i pe PAUL RUDD (Knocked Up, Fogetting Sarah Marshall) si SEANN WILLIAM SCOTT (seria American Pie, Old School) care alcătuiesc pentru prima datăo echipă, ca să facă un film trăsnit: Role Models.

Titlu original Role Models
Nota IMDb 6.9 din 207,158 voturi

Download Role Models

Lasa un comentariu