X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Rock Dog

Rock Dog 2016 Online Subtitrat

Premiera: 8 iulie 2016

Vezi Acum Rock Dog 2016 Online Subtitrat in romana calitate HD. Rock Dog este un film lansat in 2016 de animatie, aventura, comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Ash Brannon
Director

Actori

Luke Wilson isBodi (voice)
Luke Wilson
Bodi (voice)
J.K. Simmons isKhampa (voice)
J.K. Simmons
Khampa (voice)
Eddie Izzard isAngus (voice)
Eddie Izzard
Angus (voice)
Lewis Black isLinnux (voice)
Lewis Black
Linnux (voice)
Sam Elliott isFleetwood Yak (voice)
Sam Elliott
Fleetwood Yak (voice)
Matt Dillon isTrey (voice)
Matt Dillon
Trey (voice)
Mae Whitman isDarma (voice)
Mae Whitman
Darma (voice)
Jorge Garcia isGermur (voice)
Jorge Garcia
Germur (voice)
Kenan Thompson isRiff (voice)
Kenan Thompson
Riff (voice)
Ash Brannon isIan (voice)
Ash Brannon
Ian (voice)

Descriere Rock Dog

Un mastif tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician.

Așadar, Bodi, născut și crescut în munții Himalaya, renunță la rolul de pazic pe care trebuia să îl preia de la tatăl său și pornește spre Beijing, pentru a deveni un star rock.

Pentru a înțelege de ce protagonistul este un mastif tibetan, trebuie să știți că filmul a fost inspirat din romanul grafic al unui star rock chinez, Zheng Jun, care a și demarat producția, alături de colaboratori de la Hollywood – regizor este Ash Brannon (scenariul lui Toy Story 2, regia lui Surf’s Up), iar studioul digital ce s-a ocupat de aceasta, unul premiat, Reel FX.

Autorul a ținut să atragă prin scenariu și publicul internațional, dar și pe cel chinez, așa că a păstrat un element caracteristic filmelor kung fu, în care energia poate fi direcționată și folosită în mod magic pentru a „elimina” inamicii, integrând în acelaşi timp povestea de succes a necunoscutului talentat care, prin determinare, un pic de noroc şi o mână de prieteni săritori, îşi împlineşte menirea şi demonstrează, încă o dată, că muzica este unul din limbajele universale, care elimină toate diferenţele dintre oameni.

Titlu originalRock Dog
Nota IMDb5.9 din 3,509 voturi

Lasa un comentariu