X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Resident Evil: Apocalypse

Resident Evil: Apocalypse 2004 Online Subtitrat

Premiera: 10 septembrie 2004
Gen: , ,

Vezi Acum Resident Evil: Apocalypse 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Resident Evil: Apocalypse este un film lansat in 2004 de actiune, horror, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Sienna Guillory isJill Valentine
Sienna Guillory
Jill Valentine
Oded Fehr isCarlos Olivera
Oded Fehr
Carlos Olivera
Sophie Vavasseur isAngie Ashford
Sophie Vavasseur
Angie Ashford
Razaaq Adoti isSgt. Peyton Wells
Razaaq Adoti
Sgt. Peyton Wells
Jared Harris isDr. Ashford
Jared Harris
Dr. Ashford
Sandrine Holt isTerri Morales
Sandrine Holt
Terri Morales

Descriere Resident Evil: Apocalypse

Resident Evil 2: Ultimul război – Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie.

In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului.

Titlu original Resident Evil: Apocalypse
Nota IMDb 6.2 din 171,703 voturi

Lasa un comentariu