X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Red Corner

Red Corner 1997 Online Subtitrat

Premiera: 30 octombrie 1997

Vezi Acum Red Corner 1997 Online Subtitrat in romana calitate HD. Red Corner este un film lansat in 1997 de crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Jon Avnet
Director

Actori

Richard Gere isJack Moore
Richard Gere
Jack Moore
Bai Ling isShen Yuelin
Bai Ling
Shen Yuelin
Byron Mann isLin Dan
Byron Mann
Lin Dan
Peter Donat isDavid McAndrews
Peter Donat
David McAndrews
Tsai Chin isChairman Xu
Tsai Chin
Chairman Xu
James Hong isLin Shou
James Hong
Lin Shou
Tzi Ma isLi Cheng
Tzi Ma
Li Cheng
Ulrich Matschoss isGerhardt Hoffman
Ulrich Matschoss
Gerhardt Hoffman

Descriere Red Corner

Temnița roșie – Jack Moore (Richard Gere) este un stralucit avocat venit in China pentru a negocia cu guvernul comunist in legatura cu o afacere foarte importanta legata de un satelit de comunicatii. Dupa doar o noapte petrecuta acolo, Jack se trezeste intr-o situatie aparent fara iesire, in care cu greu isi poate folosi talentele de negociator pentru care a fost trimis acolo.
Arestat de chinezi pentru o crima cu care nu are nici o legatura, Moore se vede lipsit de sprijinul colegilor sai americani. Aflat in ghearele unui sistem judiciar nemilos, in care judecata rareori dureaza mai mult de 4 ore si se face intr-o limba pe care el nu o cunoaste, Jack nu se poate baza decat pe avocata sa, numita din oficiu, Shen Yuelin (Bai Ling – la primul ei rol intr-un film american). Inainte de toate, trebuie insa sa o convinga chiar pe aceasta de nevinovatia lui. Lucrand impreuna, cei doi reusesc sa treaca peste diferentele de mentalitate, aducand la lumina zilei intrigi ce duc pana la cei mai importanti oameni din guvernul chinez.

Considerat a fi un film anti-chinezesc, Temnita Rosie i-a starnit foarte mult interesul lui Richard Gere, mare sustinator al lui Dalai Lama.

Titlu originalRed Corner
Nota IMDb6.3 din 14,580 voturi

Lasa un comentariu