X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Rare Exports: A Christmas Tale

Rare Exports: A Christmas Tale 2010 Online Subtitrat

Premiera: 3 decembrie 2010

Vezi Acum Rare Exports: A Christmas Tale 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Rare Exports: A Christmas Tale este un film lansat in 2010 de aventura, fantastic, horror super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Rare Exports: A Christmas Tale

Rare Exports: A Christmas Tale – Povestea de Crăciun – Regizorul finlandez Jalmari Helander pornește de la o premisă extrem de interesantă în filmul său: oare legenda lui Moș Crăciun nu cumva este mult mai complexă decât pare la prima vedere, iar oamenii aleg de ea doar ce le convine?

În spiritul poveștilor fraților Grimm, unde adesea deznodămintele sunt de-a dreptul… brutale (vezi moartea vrăjitoarei din Hansel and Gretel, de exemplu), dar sunt considerate potrivite pentru toate vârstele datorită moralei, regizorul construiește o sumbră istorie în spatele Moșului, care devine de-a dreptul periculos.

Filmul îl urmărește pe micul și aventurosul Pietari, un puști finlandez lângă satul căruia o echipă de americani forează de zor într-o imensă movilă de pământ, ceea ce afectează grav fauna din zonă. Sătenii sunt cu atât mai supărați cu cât zgomotoasele eforturi ale americanilor le strică principala activitate a anului: strângerea cetelor de reni pentru iernare.

Titlu originalRare Exports
Nota IMDb6.7 din 22,863 voturi

Lasa un comentariu