X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Rang De Basanti

Rang De Basanti 2006 Online Subtitrat

Premiera: 26 ianuarie 2006
Gen:

Vezi Acum Rang De Basanti 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Rang De Basanti este un film lansat in 2006 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere Rang De Basanti

Colour It Yellow – Rang De Basanti (2006) spune povestea lui Sue McKinley (Alice Patten), un regizor tanar englez, care ajunge in India pentru a face un film despre revolutionari indiei si despre lupta lor pentru libertate, bazate pe jurnalul bunicului ei, un ofiter al armatei britanice din India, scris in 1920.

La sosirea in India descopera ca nimeni nu vrea sa-i finanteze filmul dar nu se lasa descurajata si cu ajutorul unei bune prietene din India, Sonia (Soha Ali Khan), recruteaza studenti de la Universitatea din Delhi care sa joace in acest documentar.

Dupa un lung casting Sue gaseste cele cinci persoane care se potrivesc extraordinar de bine cu personajele din jurnalul bunicului. Daljit „DJ” (Aamir Khan), Karan Singhania (Siddharth Narayan), Aslam (Kunal Kapoor) și Sukhi (Sharman Joshi) si putin mai tarziu li se va alatura si Laxman Pandey (Atul Kulkarni), un activist de partid politic.

Titlu original Rang De Basanti
Nota IMDb 8.5 din voturi

Lasa un comentariu