X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Proud Mary

Proud Mary 2018 Online Subtitrat

Premiera: 12 ianuarie 2018

Vezi Acum Proud Mary 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Proud Mary este un film lansat in 2018 de actiune, crima, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Proud Mary

Proud Mary urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață este dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr băiat care trezește în ea instinctul matern latent. Mary este o femeie puternică care lucrează pentru o familie de crimă organizată din Boston, și a cărei viață se învârte în jurul misiunilor periculoase pentru care își pregătește armele cu atâta grijă. Atunci când este angajată să ucidă un traficant de droguri, Mary descoperă mai târziu că a lăsat un copil orfan, iar viața ei suferă o schimbare radicală. Un an mai târziu, ea îl salvează pe băiat dintr-o viață periculoasă a străzii, dar este incapabilă să-i ofere copilului sau ei însăși un nou început.

Titlu originalProud Mary
Nota IMDb4.8 din 2,517 voturi

Download Proud Mary

(1) comentariu

  • Sorin Stoian12 decembrie 2018

    Cea mai mare porcarie a anului 2018. O tanti mic si indesata se dovedeste a fi ceva mai tare decat Chuck Norris: baga in pamant mafia rusa cat si pe propria sa gasca. Asta dupa ce ii bate mar pe toti cu lovituri fulgeratoare de karate ….

Lasa un comentariu