X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Pottersville

Pottersville 2017 Online Subtitrat

Premiera: 10 noiembrie 2017
Gen:

Vezi Acum Pottersville 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. Pottersville este un film lansat in 2017 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Michael Shannon isMaynard Greiger
Michael Shannon
Maynard Greiger
Thomas Lennon isBrock Masterson
Thomas Lennon
Brock Masterson
Ron Perlman isSheriff Jack
Ron Perlman
Sheriff Jack
Christina Hendricks isConnie Greiger
Christina Hendricks
Connie Greiger
Blake Perlman isTammy Henderson
Blake Perlman
Tammy Henderson
Elena Hurst isStacy Gutierrez
Elena Hurst
Stacy Gutierrez

Descriere Pottersville

Maynard Grieger este un proprietar de magazin în orașul victiv Pottersville care trece printr-o perioadă foarte dificilă de când moara din Pottersville a fost desființată. Întorcându-se acasă mai devreme de la serviciu pentru a-i face o surpriză soției sale, Connie, însă surpriza pică în cârca sa atunci când o descoperă pe aceasta cu Jack, șeriful orașului. Connie susține că are nevoie de mai mult entuziasm în viața ei și că și-ar dori să petreacă o bucată de timp departe de Maynard.

Maynard ia câteva pahare de băutură la bord și apoi se întoarce pe trei cărări la magazinul său, iar după ce povestește toată întâmplarea casierei sale, cei doi se îmbracă în costum de gorilă și se plimbă împreună prin jurul orașului, atrăgând asupra lor privirile mirate ale tututor localnicilor. În dimineața următoare, Maynard se trezește și descoperă faptul că lumea l-a identificat în mod eronat ca fiind legendarul personaj de poveste Bigfoot!

Intenționând să mărturisească faptul că totul este doar o eroare și că Bigfoot era el costumat în gorilă, Maynard realizează că, totuși, există un potențial economic uriaș din turism dacă povestea cu Bigfoot se perpetuează, așa că renunță la ideea mărturisirii adevărului și alege să continue să se costumeze. Cum vâlvătaia continuă să crească în jurul legendarului Bigfoot, orașul este vizitat de către Brock Masterson, gazda unei emisiuni TV de vânătoare de monștri. Deși Brock pretinde că încearcă să caute dovezi cu privire la existența lui Bigfoot, el este sceptic.

Titlu originalPottersville
Nota IMDb4.9 din 296 voturi

Lasa un comentariu