X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Poseidon

Poseidon 2006 Online Subtitrat

Premiera: 12 mai 2006

Vezi Acum Poseidon 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Poseidon este un film lansat in 2006 de actiune, aventura, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Kurt Russell isRobert Ramsey
Kurt Russell
Robert Ramsey
Richard Dreyfuss isRichard Nelson
Richard Dreyfuss
Richard Nelson
Josh Lucas isDylan Johns
Josh Lucas
Dylan Johns
Jacinda Barrett isMaggie James
Jacinda Barrett
Maggie James
Emmy Rossum isJennifer Ramsey
Emmy Rossum
Jennifer Ramsey
Mike Vogel isChristian
Mike Vogel
Christian
Jimmy Bennett isConor James
Jimmy Bennett
Conor James
Andre Braugher isCaptain Bradford
Andre Braugher
Captain Bradford

Descriere Poseidon

Poseidon este un remake al filmului de aventuri din 1972, The Poseidon Adventure.

Este Anul Nou, iar festivitățile au început la bordul luxosului vas de croazieră Poseidon, aflat în Atlanticul de Nord. Unul dintre cele mai bune vase de genul său, Poseidon are mai mult de 20 de etaje înălțime, adăpostește peste 800 de camere și 13 punți pentru pasageri. În seara aceasta, mulți dintre invitații vasului s-au strâns pentru a întâmpina Anul Nou în mare stil, în magnifica sală de bal. Ei ridică paharele în timp ce căpitanul Bradford ține un discurs și trupa de muzică interpretează o versiune a cântecului „Auld Lang Syne.”

Între timp, pe punte, ofițerul șef simte că ceva nu este în ordine. Scrutând orizontul el observă un val uriaș; un perete de apă cu o înălțime de peste 45 metri, care se îndreptă spre ei. El încearcă să conducă vasul din calea impactului maxim, dar este prea târziu.

Valul lovește cu o putere colosală, înclinând vasul foarte tare, înainte de a se întoarce complet pe partea cealaltă. Pasagerii și echipajul sunt aruncați afară, striviți de dărâmături sau înghițiți de apă pe măsură ce apele intră prin ferestrele sparte. Pentru a amplifica colapsul, conductele de gaz iau foc, firele de curent se scurt-circuiteaza, iar lumina se oprește, lăsând mari secțiunii ale vasului în întuneric și haos.
Ca rezultat al acestui dezastru, câteva sute de supraviețuitori se înghesuie în încă intacta sală de bal, care acum se află deasupra linie de plutire. Ei trebuie să stea împreună, susține căpitanul și să aștepte să vină ajutoare.

Un singur om, jucătorul profesionist de cărții de noroc Dylan Johns, preferă să-și încerce sorții de unul singur. Ignorând ordinele, el se pregătește să părăsească Sala de Bal și să își găsească ieșirea și totodată drumul spre siguranță de unul singur, dar este oprit de Conor, un băiat de opt ani, care îl roagă pe Dylan să-i ia cu el pe el și pe mama lui, Maggie. În urma lor pleacă Robert Ramsey, nerăbdător să-și găsescă fiica, pe Jennifer, și pe logodnicul ei, Christian. Doar cu o oră mai devreme, acest cuplu de tineri nu a reușit să spună că ei s-au logodit și acum trebuie să facă față mai multor provocări.

Titlu original Poseidon
Nota IMDb 5.6 din 89,396 voturi

Lasa un comentariu