HDPlaypocahontas
loading...
Pocahontas

Pocahontas 1995 Online Subtitrat

Premiera: 14 iunie 1995Durata: 81 min.

Vezi Acum Pocahontas 1995 Online Subtitrat in romana calitate HD. Pocahontas este un film lansat in 1995 de animatie, aventura, drama, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Mike Gabriel
Director

Actori

Irene Bedard isPocahontas (voice)
Pocahontas (voice)
Mel Gibson isJohn Smith (voice)
John Smith (voice)
David Ogden Stiers isGovernor Ratcliffe (voice)
Governor Ratcliffe (voice)
John Kassir isMeeko (voice)
Meeko (voice)
Russell Means isPowhatan (voice)
Powhatan (voice)
Christian Bale isThomas (voice)
Thomas (voice)
Judy Kuhn isPocahontas (singing voice)
Pocahontas (singing voice)
Linda Hunt isGrandmother Willow (voice)
Grandmother Willow (voice)
Danny Mann isPercy (voice)
Percy (voice)
Billy Connolly isBen (voice)
Ben (voice)
Joe Baker isLon (voice)
Lon (voice)

Descriere Pocahontas

Povestea ne poartă la începutul secolului al 17-lea, când coloniștii europeni iau cu asalt Lumea Nouă. În numele noii puteri autoproclamate, pentru a-i îndrepta pe „sălbatici”, populația „civilizatoare” le pustiește nu doar bogățiile naturale, ci și moștenirea culturală. Astfel începe și povestea frumoasei Pocahontas (voce Irene Bedard / cântă Judy Kuhn).

Într-un sătuc al Pieilor Roșii, șeful de trib Powhatan decide să-și dea fiica în căsătorie unuia dintre cei mai puternici războinici ai tribului. Spirit liber, Pocahontas se împotrivește, dar nu-și pierde speranța: Bunica Salcie, un arbore bătrân și înțelept, i-a spus că schimbarea e aproape. Şi, într-adevăr, tocmai acostează un vapor cu marinari și soldați englezi, în căutare de aur, iar tânăra indiancă îl cunoaște pe Căpitanul Jon Smith (voce Mel Gibson – primul rol în care actorul cântă). În lungile plimbări în ținuturile pe care englezii se pregătesc să le ocupe, Pocahontas și tovarășii ei de joacă, ratonul Meeko și colibriul Flit, îi arată lui Jon că Lumea Nouă nu este nicidecum una a sălbaticilor, ci ascunde o spiritualitate total necunoscută europenilor „atotștiutori”. Şi, pe măsură ce fiecare învață să înțeleagă lumea celuilalt, se înfiripă o iubire magică și… interzisă.

Titlu original

Pocahontas

Nota IMDb6.6 din voturi

Lasa un comentariu