X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Pavarotti

Pavarotti 2019 Online Subtitrat

Premiera: 4 iunie 2019

Vezi Acum Pavarotti 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Pavarotti este un film lansat in 2019 de biografic, documentar, muzical super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Ron Howard
Director

Actori

Descriere Pavarotti

În urmă cu şapte ani, pe 6 septembrie, la Modena, la vârsta de 71 de ani, s-a stins din viaţă Luciano Pavarotti, după o luptă cu cancerul la pancreas.

Singurul cântăreţ de operă care a vândut peste 100 de milioane de înregistrări, Luciano Pavarotti, a susţinut ultimul concert în 2006, la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, când a interpretat aria „Nessun dorma”. Din cauza sănătăţii precare, pentru prima dată în cariera sa, dar şi ultima, prestaţia lui Luciano Pavarotti nu a fost live.

Legenda muzicii clasice s-a născut în anul 1935, la Modena, în nordul Italiei, fiind unicul fiu al unui brutar pasionat de canto. Fascinat de vocea tatălui său, Luciano a studiat muzica clasică, deşi îşi dorea să devină profesor de educaţie fizică. Însă, datorită lecţiilor cu tenorul Arrigo Pola, Pavarotti a câştigat primul premiu din cariera sa, moment ce a reprezentat un punct de răscruce în viaţa profesională.

Alege să se îndrepte spre muzica clasică, iar în anul 1961, debutează pe scena sălii de operă din Reggio Emilia, cu aria lui Rudolfo din opera „Boema“ de Puccini. Patru ani mai târziu, alături de soprana Joan Sutherland, cucereşte publicul, dar şi criticii. Eforturile sale de a deveni mai bun erau remarcate cu fiecare spectacol susţinut.

Titlu originalPavarotti
Nota IMDb7.6 din 680 voturi

Download Pavarotti

Lasa un comentariu