X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Paul

Paul 2011 Online Subtitrat

Premiera: 14 februarie 2011

Vezi Acum Paul 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. Paul este un film lansat in 2011 de aventura, comedie, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Greg Mottola
Director

Actori

Seth Rogen isPaul (voice)
Seth Rogen
Paul (voice)
Simon Pegg isGraeme Willy
Simon Pegg
Graeme Willy
Nick Frost isClive Gollings
Nick Frost
Clive Gollings
Jason Bateman isSpecial Agent Lorenzo Zoil
Jason Bateman
Special Agent Lorenzo Zoil
Kristen Wiig isRuth Buggs
Kristen Wiig
Ruth Buggs
Bill Hader isHaggard
Bill Hader
Haggard
Blythe Danner isTara Walton
Blythe Danner
Tara Walton
Jane Lynch isPat Stevenson
Jane Lynch
Pat Stevenson

Descriere Paul

Paul. Un extraterestru fugit de-acasă – Simon Pegg și Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă în Paul, în rolurile a doi tocilari pasionați de SF al căror pelerinaj prin America îi aduce în zona faimoasă pentru apariții de OZN-uri. Odată ajunși acolo, le iese în cale un extraterestru care îi va arunca într-o călătorie atât de zănatică, încât percepția celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.

Un extraterestru pe nume Paul și-a petrecut ultimii 60 de ani captiv într-o bază militară ultrasecretă. Din motive necunoscute, extraterestrul, care între timp căpătase năravuri pământene, decide să evadeze. Așa că sare în prima mașină care îi iese în cale – cea cu care călătoreau Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost).

Vânați de agenți federali, dar și de tatăl fanatic al unei tinere pe care o răpesc din greșeală, Graeme și Clive născocesc un plan aiuristic pentru a-l duce pe Paul la nava-mamă. Sunt doar doi nătăfleți care se chinuie să fie de ajutor, însă Paul îi vede ca pe doi eroi intergalactici.

Titlu originalPaul
Nota IMDb7 din 213,742 voturi

Download Paul

Lasa un comentariu