X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Paradise Hills

Paradise Hills 2019 Online Subtitrat

Premiera: 29 august 2019

Vezi Acum Paradise Hills 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Paradise Hills este un film lansat in 2019 de fantastic, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Paradise Hills

În filmul de debut al lui Alice Waddington, o tânără rebelă pe nume Uma (Emma Roberts) se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux de pe o insulă mediteraneeană izolată, condusă de Ducesa (Mila Jovovich), unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru fi transformate în cea mai bună versiune a lor.

Printr-un tratament indiviualizat care include ore de etichetă, lecții de voce, tratamente de frumusețe, gimnastică și diete stricte, toate neajunsurile sunt depășite în două luni, iar transformarea e garantată.

Uma își găsește un oarecare confort în prietenia cu alte rezidente ale complexului Paradise Hills, Chloe (Danielle McDonald), Yu (Awkwafina) vedeta pop Amarna (Eiza Gonzalez), dar va descoperi repede că, în spatele acestui lux se ascunde un secret sinistru. Începe o cursă contracronometru pentru ca Uma și prietenele sale să evadeze din Paradise Hills înainte ca locul să le înghită de vii…

Titlu originalParadise Hills
Nota IMDb6.3 din 2565 voturi

Download Paradise Hills

Lasa un comentariu