X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
On the Basis of Sex

On the Basis of Sex 2018 Online Subtitrat

Premiera: 25 decembrie 2018

Vezi Acum On the Basis of Sex 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. On the Basis of Sex este un film lansat in 2018 de biografic, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Mimi Leder
Director

Actori

Felicity Jones isRuth Bader Ginsburg
Felicity Jones
Ruth Bader Ginsburg
Armie Hammer isMartin D. Ginsburg
Armie Hammer
Martin D. Ginsburg
Sam Waterston isErwin Griswold
Sam Waterston
Erwin Griswold
Kathy Bates isDorothy Kenyon
Kathy Bates
Dorothy Kenyon
Cailee Spaeny isJane C. Ginsburg
Cailee Spaeny
Jane C. Ginsburg
Callum Shoniker isJames Steven Ginsburg
Callum Shoniker
James Steven Ginsburg
Jack Reynor isJames H. Bozarth
Jack Reynor
James H. Bozarth
Stephen Root isProfessor Brown
Stephen Root
Professor Brown
Ronald Guttman isProfessor Gerald Gunther
Ronald Guttman
Professor Gerald Gunther

Descriere On the Basis of Sex

O poveste adevărată plină de curaj și determinare, pelicula se concentrează în jurul tinerei avocate, în timp ce se aliază cu soțul ei, Marty, pentru a aduce un caz revoluționar în fața Curții de Apel din Statele Unite și a răsturana un secol de discriminare de gen. Filmul se concentrează pe primii ei ani de activitate în calitate de avocat și pe începutul exigențelor feministe, în timp ce Ginsburg își petrece cariera dărâmând tot felul de bariere pentru apărarea drepturilor femeilor. Pe măsură ce Ginsburg încearcă să schimbe legea, ea se confruntă cu schimbările culturale și sexismul înrădăcinat al lumii ei.

Ruth Ginsburg a co-fondat prima revistă de drept privind egalitatea de gen și a devenit prima profesoară de la Universitatea Columbia. În 1993, Bill Clinton a numit-o judecătorul Curții Supreme, devenind astfel prima judecătoare de origine evreiască.

Titlu originalOn the Basis of Sex
Nota IMDb6.8 din 11193 voturi

(3) comentarii

  • Nota 4, cel mult. Plictisitor, plin de exagerari. Ne duce cu gandul la sociatatea romaneasca din zilele noastre in care indivizi absolut analfabeti iau doua sau trei diplome de doctorat fara macar a avea bacalutreatul luat…. asta, doar cu meritul de a fi fata cuiva sau baiatu’ lui tata. De altfel dupa scandalul de la inceputul anului 2019, in care mai multe vedete Hollywoodiene au fost acuzate ca au cumparat intrarea copiilor lor la universitati de renume din USA, printre care si Harvard, chiar nu ne mai mira faptul ca se incearca a se face un film in care persoane cu capacitati limitate acced in cele mai inalte cercuri doar pentru ca erau de gen feminin si trebuiau sa fie un exemplu al emanciparii femeii intr-o societate ce se vrea lider al democratiei.

  • Gabor George21 mai 2019

    O minciuna colosala , o mizerie de film , exagerari fara dovezi bine fondate .

Lasa un comentariu