X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Old Dogs

Old Dogs 2009 Online Subtitrat

Premiera: 24 noiembrie 2009

Vezi Acum Old Dogs 2009 Online Subtitrat in romana calitate HD. Old Dogs este un film lansat in 2009 de comedie, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Walt Becker
Director

Actori

Seth Green isRalph White
Seth Green
Ralph White
Justin Long isTroop Leader Adam (uncredited)
Justin Long
Troop Leader Adam (uncredited)
Matt Dillon isYancy Devlin
Matt Dillon
Yancy Devlin
Bernie Mac isJimmy Lunchbox
Bernie Mac
Jimmy Lunchbox
Dax Shepard isTrent Rice
Dax Shepard
Trent Rice
Rita Wilson isGloria Lawrence
Rita Wilson
Gloria Lawrence

Descriere Old Dogs

Vechi tovarasi – Doi prieteni foarte buni – un divorțat ghinionist și îndrăgostit și un burlac mare amator de distracții – se trezesc că viețile lor sunt întoarse pe dos când pe neașteptate trebuie să aibă grijă de doi gemeni de șapte ani, tocmai când erau la un pas de a încheia cea mai mare afacere din viața lor. Cei doi holtei nu foarte cunoscători în ale copiilor se poticnesc grav în eforturile lor de a avea grijă de gemeni (debutanții Ella Bleu Travolta și Conner Reyburn), ceea ce pune în mișcare un șir întreg de mici dezastre și poate o nouă înțelegere a celor doi, referitor la lucrurile cu adevărat importante în viață.

Prezentat de Walt Disney Pictures, filmul este regizat de Walt Becker (Wild Hogs, Van Wilder), după un scenariu de David Diamond (When in Rome, The Family Man) & David Weissman (When in Rome, The Family Man). Filmul a fost produs de Andrew Panay (When in Rome, Wedding Crashers), Robert L. Levy (The Comebacks, Wedding Crashers) și Peter Abrams (The Comebacks, Van Wilder 2: The Rise of Taj). Garrett Grant este producătorul executiv.

Titlu originalOld Dogs
Nota IMDb5.4 din 33,702 voturi

Lasa un comentariu