X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
No Strings Attached

No Strings Attached 2011 Online Subtitrat

Premiera: 21 ianuarie 2011

Vezi Acum No Strings Attached 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. No Strings Attached este un film lansat in 2011 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Ivan Reitman
Director

Actori

Natalie Portman isEmma Kurtzman
Natalie Portman
Emma Kurtzman
Ashton Kutcher isAdam Franklin
Ashton Kutcher
Adam Franklin
Kevin Kline isAlvin Franklin
Kevin Kline
Alvin Franklin
Cary Elwes isDr. Stephen Metzner
Cary Elwes
Dr. Stephen Metzner
Olivia Thirlby isKatie Kurtzman
Olivia Thirlby
Katie Kurtzman
Ludacris isWallace
Ludacris
Wallace

Descriere No Strings Attached

Fără obligații – Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani și refuza avansurile lui Adam Franklin în tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma (NATALIE PORTMAN) și Adam (ASHTON KUTCHER) știu prea bine despre ce e vorba, când drumurile li se întâlnesc din nou, așa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum, și se trezesc în pat, făcând sex. Sex cu adevărat plăcut!

Şi, pentru că Emma s-a autodeclarat „alergică la relații amoroase”, iar Adam se ferește de așa ceva, mai ales pentru că tatăl său, fost star de televiziune (KEVIN KLINE) este combinat cu cea mai recentă fostă iubită a sa, cei doi decid să prevină complicațiile emoționale pe care o relație de iubire le-ar putea aduce, și să aibă doar o relație de prietenie, cu ceva în plus…

Întâlniri fără pretenții, sex fără responsabilități. Fără promisiuni, fără minciuni, fără gelozie, fără alintături în public, fără mic dejun împreună, fără “mi-e dor de tine”, fără porecle pentru părțile intime, pe scurt… “Fără obligații”.

Titlu original No Strings Attached
Nota IMDb 6.2 din 184,153 voturi

Download No Strings Attached

Lasa un comentariu