X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Ninja Assassin

Ninja Assassin 2009 Online Subtitrat

Premiera: 29 septembrie 2009

Vezi Acum Ninja Assassin 2009 Online Subtitrat in romana calitate HD. Ninja Assassin este un film lansat in 2009 de actiune, crima, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Rain isRaizo
Rain
Raizo
Naomie Harris isMika Coretti
Naomie Harris
Mika Coretti
Sung Kang isHollywood
Sung Kang
Hollywood
Randall Duk Kim isTattoo Master
Randall Duk Kim
Tattoo Master
Rick Yune isTakeshi
Rick Yune
Takeshi
Yuki Iwamoto isYakuza Couch
Yuki Iwamoto
Yakuza Couch
Ben Miles isMaslow
Ben Miles
Maslow
Lee Joon isTeenage Raizo
Lee Joon
Teenage Raizo
Jonathan Chan-Pensley isYakuza Henchman
Jonathan Chan-Pensley
Yakuza Henchman

Descriere Ninja Assassin

Raizo (Rain) este unul dintre cei mai periculoși asasini ai lumii. Copil cules de pe străzi, el a fost antrenat de mic de către Ozunu Clan, o organizație secretă a cărei identitate rămâne învăluită în mister. Urmărit de coșmarul execuției prietenei sale de către Clan, Raizo reușește să evadeze …și dispare. Acum, el așteaptă momentul potrivit pentru a se răzbuna.

La Berlin, agentul Europol Mika Coretti (Naomie Harris) a dat de urma unor sume de bani care par a avea legătură cu mai multe asasinate politice ce conduc la o rețea de ucigași plătiți din Orientul îndepărtat. Nesocotind ordinele superiorului său, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika începe să investigheze în arhiva strict secretă a agenției pentru a afla adevărul în legătură cu aceste asasinate. Cercetările ei o transformă în curând în țintă, iar Ozunu Clan trimite o echipă de killeri, condusă de temutul Takeshi (Rick Yune), care trebuie s-o reducă la tăcere pentru totdeauna. Raizo o salvează pe Mika din ghearele atacatorilor, deși știe că organizația Clan nu va renunța să-i vâneze până când nu va reuși să-i elimine pe amândoi. Angajați într-un joc de-a șoarecele și pisica pe străzile Berlinului, Raizo și Mika trebuie să se încreadă unul în altul dacă vor să supraviețuiască …și să învingă enigmatica organizație Ozunu Clan.

Titlu original Ninja Assassin
Nota IMDb 6.4 din voturi

Lasa un comentariu